Wandelverhalen

Yvette Luikinga

Vanochtend op 1,5 m afstand gewandeld met Yvette Luikinga. 

Wat een sterke vrouw! Yvette is iemand die in mogelijkheden denkt en daarmee kansen voor zichzelf creëert. Samen met haar man Albert-Jan is ze eigenaar van Eetcafé LUIK Vathorst. Daarnaast heeft ze een coachingbedrijf (Boundless Ambition), waar ze ondernemende vrouwen helpt hun ambities waar te maken. Ze heeft grote belangstelling voor de politiek. Stiekem zou Yvette wel wethouder willen worden. Albert-Jan en Yvette kijken uit naar 1 juni, wanneer de horeca open mag en ze dus weer gasten mogen ontvangen op hun fantastische locatie.
Yvette en ik gingen zo in ons gesprekken op, dat we vergeten zijn een foto te maken. Een klein leermomentje… Dat doen we dus een volgende keer anders! Daarom maar een oude foto (van voor corona-tijd) opgetrommeld.

Yvette Luikinga: Over en weer fijne inzichten en een helder hoofd. En last but least, weer een aantal kilometers in de benen! Thanks Joyce, super goed idee om te wandelen ipv tegenover elkaar een kop koffie te doen. Gaan we over 2 weken weer?

Wil je ook Samen Met JOS gaan wandelen? Dat kan! Kies jouw moment in de WANDELAGENDA

Voor meer informatie over de wandelingen KLIK HIER

Annette Verbruggen

Vanmiddag op 1,5 m afstand gewandeld met Annette Verbruggen van AVA Uitvaartzorg.

Annette verzorgt betekenisvolle uitvaarten. Dat betekent, dat ze vooral goed luistert naar en rekening houdt met de wensen van de familie.
Eerlijk gezegd hadden we elkaar al veel te lang niet gesproken. We hebben vooral gezellig gekletst en elkaar bijgepraat. Ook heel waardevol!
Op weg naar huis, vertelde Annette dat ze graag een volgende stap wil zetten. Afgesproken dat we een volgende keer hierover gaan brainstormen. Wordt vervolgd.

Annette, dank je voor de amazoniet. Super lief! Deze wandelt vanaf nu met me mee.

Annette Verbruggen: Was gezellig en inspirerend Joyce! Thanks! Doen we snel weer.

Wil je ook Samen Met JOS gaan wandelen? Dat kan! Kies jouw moment in de WANDELAGENDA

Voor meer informatie over de wandelingen KLIK HIER

Tom de Wit

Vanochtend gewandeld met Tom de Wit van The Imagineering Suite.

Wat een positiviteit straalt hij uit! Dat werkt echt aanstekelijk. Wil je iets met geluid, film of jouw website gedaan krijgen, dan is Tom your man. Hij maakt bedrijfsfilms en ontwikkelt websites. En hij verzorgt onder zijn eigen label TdW)de opnames en registraties van diverse rockbands. We hebben heerlijk geboomd over hoe je van je klanten ambassadeurs maakt. Want als je het druk hebt, wordt de acquisitie naar achteren geschoven. Met het gevaar dat jouw klantenstroom stokt. Daarbij ook voor mezelf een brainwave gekregen. Thanks Tom, ook ik kan weer verder.

Tom de Wit: Meer dan 10.000 stappen, maar ook meer dan 100.000 ideeën.Vanochtend een gezellige, oprecht inspirerende wandeling gehad met Joyce Hardeman. Joyce weet in haar ondernemerswandelingen zowel een warme sfeer, een stukje beweging en goede praktische tips toe te passen waar je als ondernemer (ook als je al de nodige ervaring hebt) goed mee aan de slag kan. Ze heeft veel kennis en contacten in huis die voor elke ondernemer nuttig kunnen zijn. Wat haar hierin echter sterk maakt is dat ze open staat voor inzichten van buitenaf en open staat voor kritiek. Wat mij betreft een aanrader voor elke ondernemer die af en toe even wil sparren en meteen even een goed stuk wil wandelen door de natuur rondom onze keistad.

Wil je ook Samen Met JOS gaan wandelen? Dat kan! Kies jouw moment in de WANDELAGENDA

Voor meer informatie over de wandelingen KLIK HIER

Jaap Schuddeboom

Vanmiddag met Jaap Schuddeboom op 1,5 m afstand gewandeld langs de Laak.

Jaap is een gedreven en veelzijdige man. Hij coacht ondernemers (Pomar Bedrijfsadvies – ZZP-ers die op zoek zijn naar onderscheidend vermogen). Jaap is ook regiomanager van het magazine OnderNeemIn en Jaap is exclusieve distributeur van biologisch afbreekbare urnen (levennahetleven.nl). Al wandelend leer je elkaar beter kennen. Fijn om te weten waar de ander mee bezig is. Zo kunnen we elkaar aanbevelen in ons eigen netwerk.

Jaap Schuddeboom: Mooie plek in Vathorst, Amersfoort. Was inspirerend! Dank je Joyce!

Wil je ook Samen Met JOS gaan wandelen? Dat kan! Kies jouw moment in de WANDELAGENDA

Voor meer informatie over de wandelingen KLIK HIER

Dave Molenaar

Vanochtend met Dave Molenaar van UwThuisChef gewandeld op 1,5 m afstand.

Wat een kanjer! Wist je dat hij zijn eigen stukje land heeft waarop hij groentes verbouwt? Zo van het land op het bord van zijn klanten! Dave kun je inhuren als privékok, daarnaast verzorgt hij oa de lunches voor bedrijven. Een speciale doelgroep zijn de senioren, ook zij bestellen regelmatig een maaltijd bij Dave. Dave heeft ook nog een sponsor actie opgezet. Ipv fooi vraagt hij zijn zakelijke klanten om een donatie! Hij bereidt dan voor slechts 4 euro pp een maaltijd en doneert deze maaltijden aan bijstandhuishoudens die nu in quarantaine zitten.

Dave mist het fysieke (offline) netwerken. We hebben dan ook vooral over mogelijkheden en kansen gesproken. Dat was zeer inspirerend. We gaan (samen) ideeën uitwerken. Wordt vervolgd.

Dave Molenaar: Zo fijn heerlijk genetwerkt 1 op1 heerlijke netwerk wandeling met Joyce Hardeman! Bijna 2 uur kletsen over hoe nu verder,vele leuke ideetjes ontstaan. Ik denk dat we zomaar eens binnenkort gaan speed date netwerken en elkaar weer in het echt gaan zien! Op alle vlakken een bijzondere wandeling geweest! Bedankt Joyce voor je tijd!

Wil je ook Samen Met JOS gaan wandelen? Dat kan! Kies jouw moment in de WANDELAGENDA

Voor meer informatie over de wandelingen KLIK HIER

Joycet Reinders

Woensdagmiddag met Joycet Reindes van de Onafhankelijke Ondernemer gewandeld op 1,5 meter afstand.

SUPER fijn om haar weer te zien en te spreken! Joycet is ten voeten uit een specialist. Ze helpt ondernemers om hun expertstatus 100% helder te krijgen. Ze biedt hiervoor een10 stappenplan. We hebben een boeiende discussie gehad, omdat ik van mijzelf zeg een generalist te zijn. “Mijn expertise is dat ik geen expert ben.” Joycet opperde dat generalisten ook een niche (kunnen) hebben. We gaan in juni hiermee aan de slag. Ik ben benieuwd.

Joycet Reinders: Een heerlijke middag wandelen samen met Joyce Hardeman. Daar knapt een mens van op 😊 Caring en sharing in coronatijd

Wil je ook Samen Met JOS gaan wandelen? Dat kan! Kies jouw moment in de WANDELAGENDA

Voor meer informatie over de wandelingen KLIK HIER

Nanzz van Vliet

Vanochtend samen met Nanzz van Vliet van Nanzz creatief gewandeld op 1,5 meter afstand.

Elkaar allereerst een hart onder de riem gestoken. We kwamen ganzen en schaapjes tegen en hebben ondertussen over koetjes en kalfjes gebabbeld. Tot slot nog kort onze businesses besproken. Nanzz speelt graag met taal. graag ondernemers, die worstelen met het vinden van de juiste taal en daardoor moeite hebben om lievelingsklanten te vinden. Daarnaast is ze taaldocent. En last but not least, dichter. Ze heeft onlangs haar dichtbundel Volmaakt Weemoedig Welkom uitgegeven. Het was een fijne ochtend met een mooie mix van onderwerpen. Het heeft mij stof tot nadenken gegeven. Deze 1,5 meter wandelingen zijn zeer waardevol! Wat mij betreft wordt dit mijn nieuwe werkwijze. Grote netwerkevents mogen dan niet, maar dat betekent niet dat we elkaar niet persoonlijk kunnen ontmoeten. Ik nodig jou (mijn ondernemers vrienden/netwerk) hierbij uit voor een netwerkwandeling met mij.

Nanzz van Vliet: Het was inderdaad heel waardevol! Joyce Hardeman heeft de ondernemer in mij weer aan gezet! #dankbaar

Wil je ook Samen Met JOS gaan wandelen? Dat kan! Kies jouw moment in de WANDELAGENDA

Voor meer informatie over de wandelingen KLIK HIER