Vanochtend samen met Nanzz van Vliet van Nanzz creatief gewandeld op 1,5 meter afstand.

Elkaar allereerst een hart onder de riem gestoken. We kwamen ganzen en schaapjes tegen en hebben ondertussen over koetjes en kalfjes gebabbeld. Tot slot nog kort onze businesses besproken. Nanzz speelt graag met taal. graag ondernemers, die worstelen met het vinden van de juiste taal en daardoor moeite hebben om lievelingsklanten te vinden. Daarnaast is ze taaldocent. En last but not least, dichter. Ze heeft onlangs haar dichtbundel Volmaakt Weemoedig Welkom uitgegeven. Het was een fijne ochtend met een mooie mix van onderwerpen. Het heeft mij stof tot nadenken gegeven. Deze 1,5 meter wandelingen zijn zeer waardevol! Wat mij betreft wordt dit mijn nieuwe werkwijze. Grote netwerkevents mogen dan niet, maar dat betekent niet dat we elkaar niet persoonlijk kunnen ontmoeten. Ik nodig jou (mijn ondernemers vrienden/netwerk) hierbij uit voor een netwerkwandeling met mij.

Nanzz van Vliet: Het was inderdaad heel waardevol! Joyce Hardeman heeft de ondernemer in mij weer aan gezet! #dankbaar

Wil je ook Samen Met JOS gaan wandelen? Dat kan! Kies jouw moment in de WANDELAGENDA

Voor meer informatie over de wandelingen KLIK HIER