Vanochtend met Dave Molenaar van UwThuisChef gewandeld op 1,5 m afstand.

Wat een kanjer! Wist je dat hij zijn eigen stukje land heeft waarop hij groentes verbouwt? Zo van het land op het bord van zijn klanten! Dave kun je inhuren als privékok, daarnaast verzorgt hij oa de lunches voor bedrijven. Een speciale doelgroep zijn de senioren, ook zij bestellen regelmatig een maaltijd bij Dave. Dave heeft ook nog een sponsor actie opgezet. Ipv fooi vraagt hij zijn zakelijke klanten om een donatie! Hij bereidt dan voor slechts 4 euro pp een maaltijd en doneert deze maaltijden aan bijstandhuishoudens die nu in quarantaine zitten.

Dave mist het fysieke (offline) netwerken. We hebben dan ook vooral over mogelijkheden en kansen gesproken. Dat was zeer inspirerend. We gaan (samen) ideeën uitwerken. Wordt vervolgd.

Dave Molenaar: Zo fijn heerlijk genetwerkt 1 op1 heerlijke netwerk wandeling met Joyce Hardeman! Bijna 2 uur kletsen over hoe nu verder,vele leuke ideetjes ontstaan. Ik denk dat we zomaar eens binnenkort gaan speed date netwerken en elkaar weer in het echt gaan zien! Op alle vlakken een bijzondere wandeling geweest! Bedankt Joyce voor je tijd!

Wil je ook Samen Met JOS gaan wandelen? Dat kan! Kies jouw moment in de WANDELAGENDA

Voor meer informatie over de wandelingen KLIK HIER