Roadmap

De laatste dagen van 2015 zijn weer in zicht. Hèt moment om terug te blikken op het afgelopen jaar. Welke doelstellingen zijn er gehaald in 2015? Wat waren leer-momenten? Waar ben ik trots op? Om vervolgens mijn blik op 2016 te richten. Welke koers ga ik varen? Wat wil ik in 2016 bewerkstelligen? etc. etc. Allemaal overwegingen die jij als ondernemer ook zult herkennen. En met het beantwoorden van deze vragen, ontstaat stukje bij beetje de roadmap voor 2016.

2015

Mijn goede voornemen van 2015 was dat ik geen uitdaging uit de weg zou gaan. Want immers “outside your comfort zone is where the magic happens”. En hoe waar is dit gebleken, want mijn doelstellingen voor 2015 zijn allemaal gehaald:

Mijn primaire doel was om een zakelijk netwerk in Amersfoort op te bouwen. Hetgeen mij in no-time gelukt is. Want er werden mij in de loop van 2015 diverse netwerk-kansen aangeboden, die ik met beide handen heb aangegrepen. Zo werd ik gevraagd om 1 dag in de week als service manager bij Meet&Discover te werken, een flexwerkplek en ontmoetingsplaats voor zelfstandige professionals (ZP-ers). Ook werd ik door Vereniging Amersfoortse Zelfstandigen (VAZ) gevraagd om ZZP Connect te helpen organiseren en hun communicatie te verzorgen. Tijdens de zomermaanden heb ik (mede) de social media mogen verzorgen voor Zakelijk Festival MiddelpuntNL (MNL15). En sinds kort ben ik mede-voorzitter van de Open Coffee Amersfoort.

Ten tweede had ik me ten doel gesteld om nieuwe diensten te ontwikkelen. Meet&Discover bood mij de gelegenheid om van alles uit te proberen. Zo heb ik begin 2015 belsessies, workshops en trainingen gegeven. Welke allen tezamen geresulteerd heeft in de open spreekuren van Eerste Hulp Bij Ondernemen, een loket voor ZP-ers en MKB, en mijn 1-op-1 programma’s voor ZP-ers, die ik train, coach en begeleid met hun acquisitie trajecten. Zo werk ik samen met hen aan hun roadmap 2016.

Samen Met JOS

Niet alle nieuwe activiteiten en diensten passen even goed bij 2CALL4YOU. Daarom sla ik in 2016 een nieuwe weg in en zullen al mijn activiteiten en diensten onder  Samen Met JOS gaan vallen. Dat geldt dus ook voor het uitbesteden van beltrajecten aan 2CALL4YOU. Dit betekent dat de oude 2CALL4YOU-nieuwsbrief stopt en dat vanaf nu alle communicatie via deze JOS Post zal gaan lopen.

Nieuwe plannen 2016

Dan hebben we ook gelijk mijn doelstellingen voor 2016 te pakken, te weten: Werken aan de naamsbekendheid van Samen met JOS en alle activiteiten en diensten die hieronder vallen onder. En daarnaast het verder ontwikkelen en uitrollen van de 1-op-1 programma’s en social media activiteiten/diensten. Met als goede voornemen: “cut the crab”, wat kort samengevat inhoudt: schrappen, vereenvoudigen, automatiseren en uitbesteden. Dit worden mijn uitgangspunten voor mijn roadmap 2016. Het belooft weer een boeiend jaar te gaan worden!

Wil je nog meer blogs ontvangen? Meld je aan voor de JOS Post


Oh ja, ik vind het fijn als je reageert op mijn JOS POST.

– Joyce


 Wat zijn jouw plannen voor 2016?