Referenties

netwerker pur sang

Joyce is een netwerker pur sang. Nieuwsgierig treedt zij mensen tegemoet en ze legt gericht en snel verbanden. Ze denkt in kansen en met haar creatieve ideëen en doorpakkersmentaliteit zet ze steeds prachtige dingen neer voor (Amersfoortse) ondernemers. Samenwerken met Joyce is inpsirerend en verbindend!

Noëlle Brugman
Event Manager, De Rode Wolk

prettige collega

Joyce is een prettige collega om mee samen te werken. In moeilijke situaties weet ze heel duidelijk aan te geven waar het nu precies om gaat. Met een duidelijke pitch weet ze het team tot een goed resultaat te brengen. Het was fijn om met Joyce te werken.

Erik Philippa
Coach – Data Science & Innovations at 2gather – Managing Partner 2gather

onvermoeibaar scherp

Joyce is een slimme snelle denker onvermoeibaar scherp, waar ik een obstakel zag ziet zij een kans, en als laatste. Waar ze haar tanden in zet….laat ze niet eerder los dan het doel bereikt is.

Netty van der Burg
K-RMT Makelaar

betrouwbare en gastvrije servicemanager

Joyce is een betrouwbare en gastvrije servicemanager. Ze maakt makkelijk contact met onze gasten en zorgt voor een plezierige sfeer! Daarnaast heeft ze oog voor de behoeften van onze gasten, wat haar tot de perfecte servicemanager maakt!

Marcoen Hopstaken
Professioneel wakkerschudder en presentatietrainer. Als ik je mensen echt in beweging krijg, ben je dan geïnteresseerd?

een echte vakvrouw

Joyce stimuleert je op een positieve manier om telefonisch contact te zoeken met je prospects. Het accountmanagement wat je daarmee realiseert weet Joyce goed te voorwoorden en door voorbeelden echt over te brengen wat de meerwaarde is. Ze is een echte vakvrouw.

Lex Linsen
Infographic expert ♦ Helpt jou mensen sneller te bereiken ♦ Van complex naar handzaam & helder ♦ Gratis adviesgesprek

heel krachtig

Joyce Hardeman heeft geweldig bij gedragen aan de JBMW-aanpak. Zij weet oprechte interesse in knelpunten van bedrijven en instellingen om te zetten in commerciele kansen voor – in mijn geval dan – de JBMW-aanpak. Zij kan goed luisteren en weet altijd een vraag te stellen. Heel krachtig. Daarnaast is het prettig om met Joyce als persoon samen te werken. Top dus.

Joost Seijsener
JBMW

handige trucs

Prettige samenwerking met Joyce gehad tijdens de TAM-training. Tijdens de training leer je handige trucs van Joyce en samen kom je tot een goed resultaat. Voor mij was de training direct inzetbaar in de praktijk.

Tonny J.J. Bos jr.
Grafische vormgeving / Fotografie / Illustratie / Tekst / Video /Social media / Webredactie en -beheer / Events